Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei tineri din Cluj au fost reținuți pentru trafic cu droguri

www.radioiasi.ro
droguri

Poliţiştii Serviciului Antidrog Cluj, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Cluj, au efectuat percheziţii la locuinţele a trei persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi efectuare de operaţiuni cu substanţe psihoactive, informează Agerpres.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit aproximativ 250 de grame de cannabis, 3 pliculeţe cu substanţe psihoactive, 45.000 de lei, 400 de euro, telefoane mobile, cântare şi instrumente de consum. Trei persoane au fost arestate preventiv.

La data de 21 iunie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor DIICOT - S.T. Cluj, au efectuat trei percheziţii la locuinţele a trei persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, din judeţul Cluj, despre care existau indicii că ar fi procurat, pus în vânzare, comercializat şi oferit pentru consum, droguri de risc şi mare risc, precum şi substanţe psihoactive.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate, poliţiştii au descoperit aproximativ 250 de grame de cannabis, 3 pliculeţe cu substanţe psihoactive, 45.000 de lei, 400 de euro, telefoane mobile, cântare şi instrumente de consum.

De asemenea, poliţiştii au pus în executare 3 mandate de aducere.

Cei trei au fost reţinuţi de către procurorii D.I.I.C.O.T - S.T. Cluj pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi efectuare de operaţiuni cu substanţe psihoactive.

În cursul acestei zile, instanţa de judecată a emis pe numele celor 3 persoane mandate de arestare preventivă.

Activităţile au beneficiat şi de sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.