Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei tineri din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost depistaţi drogaţi la volan, în ultimele 24 de ore

Trei tineri din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost depistaţi de către poliţişti, în ultimele 24 de ore, conducând sub influenţa drogurilor, dar şi a alcoolului, potrivit buletinului de presă remis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Primul caz este al unui tânăr de 23 de ani din municipiul Bistriţa, care a fost oprit pentru control în staţiunea turistică Colibiţa şi, fiind testat cu aparatul DrugTest, a avut rezultat pozitiv în cazul substanţei cannabis, potrivit Agerpres.

În cursul serii de duminică, poliţiştii rutieri au oprit în trafic un autoturism înmatriculat în Marea Britanie care circula pe o stradă din Bistriţa, condus de un bărbat de 32 de ani, din municipiu.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar şi cu aparatul DrugTest, fiind pozitiv la cannabis.

Ziua de duminică s-a încheiat cu cazul unui tânăr de 21 de ani, din municipiul Bistriţa, care, aproape de miezul nopţii, a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a acroşat un alt autoturism, parcat în apropierea unui imobil.

În urma testărilor, s-a stabilit că tânărul avea o alcoolemie de 0,75 la mie şi era pozitiv în cazul substanţei metamfetamină.

În toate cele trei cazuri, şoferii au fost conduşi la spital pentru recoltarea de probe biologice şi s-au ales cu dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.