Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei tineri, între care doi minori, au încercat să jefuiască o sală de jocuri de noroc din Caracal

play responsably
macao jocuri de noroc

Trei tineri, între care doi minori, au fost reținuți, ei fiind acuzați că au pătruns mascați în incinta unei săli de jocuri de noroc din Caracal, județul Olt, de unde au încercat să fure bani din casieria unității. Minorii au fost plasați sub control judiciar, iar tânărul a fost reținut.

Polițiștii din Caracal, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au reținut trei tineri cercetați pentru tentativă la furt calificat, scrie Mediafax.

În jurul orei 04:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi încercat să sustragă o sumă de bani dintr-o sală de jocuri de noroc din municipiul Caracal.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că 3 persoane mascate ar fi pătruns într-o sală de jocuri de noroc, din localitate, de unde ar fi încercat să sustragă o sumă de bani, din casieria unității.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, fiind continuate cercetările pentru identificarea autorilor și dispunerea măsurilor legale.

Tinerii au fost identificați, fiind vorba de doi minori, în vârstă de 17 ani, respectiv 16 ani și un tânăr, în vârstă de 18 ani, toți din municipiul Caracal.

În urma probatoriului administrat, pe numele celor 3 persoane a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Joi, cei doi minori au fost prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de aceștia, iar tânărul a fost prezentat Judecătoriei Caracal, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.