Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei tineri răniţi după ce au intrat cu maşina într-o pompă GPL a unei benzinării, în Vrancea

benzinarie

Trei tineri au fost răniţi, în noaptea de luni spre marţi, după ce maşina în care se aflau şi care era condusă de un şofer aflat în stare avansată de ebrietate a intrat într-o pompă GPL a unei benzinării din judeţul Vrancea, după care s-a răsturnat.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, accidentul a avut loc pe drumul judeţean 205R, conform News.ro.

Un tânăr de 20 de ani din comuna Poiana Cristei, în timp ce conducea un autoturism, din cauza vitezei neadaptate la carosabilul umed şi a consumului de alcool, a lovit o pompă GPL de la o staţie de carburanţi, iar autoturismul s-a răsturnat.

După accident, poliţiştii l-au testat pe şofer, iar etilotestul a indicat o concentratie de 0,81 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului au fost răniţi şoferul de 20 de ani şi doi prieteni de-ai săi, de 18 şi 23 de ani.

Pentru că în urma accidentului a fost fisurat un furtun de la pompa GPL, pompierii de la Detaşamentul Focşani au fost chemaţi cu o autospecială să izoleze zona. Ulterior, o altă autospecială a fost dirijată la locul accidentului. De asemenea, la faţa locului a fost prezent un echipaj al unei ambulanţe SMURD, care a preluat o victimă şi a transportat-o la spital, celelalte două fiind preluate de ambulanţele Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Intervenţia a durat până în jurul orei 3.40 de minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.