Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei tineri sirieni au încercat să intre ilegal în țară, ascunși într-un TIR cu gips carton din Turcia

Trei cetăţeni sirieni au fost depistaţi în timp ce încercau să intre ilegal în România, prin PTF Giurgiu, ascunşi într-un ansamblu rutier ce transporta plăci de gips carton din Turcia pentru România, potrivit Agerpres.

'Astăzi, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 33 de ani, care conducea un ansamblu rutier. Şoferul transporta, conform documentelor prezentate, plăci de gips carton din Turcia pentru România. Procedând la verificarea exterioară a mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că şnurul asigurator este tăiat şi lipit, motiv pentru care au procedat la efectuarea unui control amănunţit. Astfel, în interiorul semiremorcii au fost descoperiţi ascunşi trei bărbaţi', se arată într-un comunicat de presă emis joi de ITPF Giurgiu.

În cadrul cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că este vorba despre trei cetăţeni sirieni, cu vârste de 18, 23 şi 34 de ani.

Tinerii nu aveau documente de identitate şi le-au declarat autorităţilor de frontieră că s-au urcat în mijlocul de transport în timp ce se aflau pe teritoriul Turciei, fără ca şoferul să cunoască acest aspect şi intenţionau să ajungă într-o ţară din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar la frontieră, acestea au fost preluate de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.