Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei tone de trimiteri poştale au plecat spre Chişinău după ce relaţia rutieră s-a redeschis, anunţă compania

Poșta Română
camion posta romana

Poşta Română anunţă că a redeschis miercuri relaţia pe cale rutieră cu Republica Moldova, pentru îndrumarea traficului poştal internaţional, iar primul camion al companiei a plecat spre Chişinău încărcat cu 3 tone de trimiteri, potrivit news.ro.

Acelaşi camion va transporta şi materiale pentru a veni în sprijinul echipei medicale care s-a alăturat săptămâna trecută colegilor din spitalele din Republica Moldova.

”Poşta Română a redeschis, astăzi, relaţia pentru îndrumarea traficului poştal internaţional cu Republica Moldova, pe cale rutieră. Astfel, primul camion al companiei a plecat spre Chişinău încărcat cu 3 tone de trimiteri. Poşta Română va transporta în Republica Moldova, o data pe săptămână, atât trimiterile proprii, cât şi pe cele ale partenerilor noştri care ajung în România prin Lufthansa. La întoarcere, camionul va veni încărcat cu trimiteri din Moldova, dar şi din Ucraina şi Rusia. De asemenea, Poşta Română va fi suport şi pentru partenerii din Bulgaria, trasportându-le traficul cu camionul propriu, până în Republica Moldova”, anunţă compania.

Citeşte şi: ALERTĂ După decizia CEDO în cazul Kovesi, ministrul Justiției propune Guvernului Orban ELIBERAREA lui Tudorel Toader din Comisia de la Veneția

Directorul general al Poştei Române a precizatcă aestfel România devie un hub pentru ţările vecine.

“Am redeschis această rută, astăzi, când se împlinesc 30 de ani de la primul „Pod de flori” peste Prut. Este un gest simbolic legat de întoarcerea la soluţii tradiţionale de transport, cum este cel terestru pentru a putea duce corespondenţa la destinatari, în acest context dificil pe care toti operatorii de servicii poştale îl traversează. România devine, astfel, un adevărat hub pentru ţările vecine şi odată deschisă acestă cale rutieră, oferim suport pentru partenerii noştri moldoveni, bulgari, ruşi, ucrainieni sau greci”, a declarat Horia Grigorescu, Director General.

De asemenea, Poşta Română va pune la dispoziţie acest camion pentru transportul de materiale pentru a veni în sprijinul echipei de medici şi asistenţi medicali care s-au alăturat, săptămâna trecută, colegilor lor din spitalele din Republica Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.