Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei turci și un român, cercetați după ce au încercat să introducă în România bunuri de peste 810.000 lei

mediafax.ro
control vama politie de frontiera

Trei cetăţeni turci şi un cetăţean român sunt cercetaţi de poliţiştii de frontieră după ce au încercat să introducă în România peste 3.500 de bunuri în valoare totală de peste 810.000 lei, pentru care nu deţineau documente de provenienţă, se arată într-un comunicat de presă emis luni de ITPF Giurgiu, transmite Agerpres.

"La finalul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au desfăşurat acţiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse contrafăcute şi astfel au descoperit, în calele a patru autocare, cantitatea totală de 3.586 articole textile, încălţăminte şi parfumuri, bunuri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că posesorii bunurilor sunt trei cetăţeni turci şi un cetăţean român, cu vârste cuprinse între 26 şi 41 de ani", se menţionează în comunicatul de presă.

Persoanele în cauză au declarat că transportau bunurile pentru diverşi cunoscuţi, nu deţineau documente de provenienţă pentru acestea şi nu aveau cunoştinţă despre faptul că sunt susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, a căror valoare, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de 811.510 lei, au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.