Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei vasluieni care au pătruns într-o locuinţă şi i-au bătut pe proprietari au fost arestaţi pentru o perioadă de 30 de zile

cdn.psychologytoday.com
jaf hot

Cei trei vasluieni acuzaţi de tâlhărie, care au pătruns într-o locuinţă din cartierul ieşean Bucium şi i-au bătut pe proprietari pentru a-i determina să le dea banii, au fost arestaţi pentru o perioadă de 30 de zile.

Cei trei au fost aduşi la Iaşi, după ce au fost reţinuţi vineri, în urma unor descinderi ale poliţiei la domiciliul acestora, scrie Agerpres.ro.

"Cei trei bărbaţi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, care a dispus prezentarea în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Propunerea a fost admisă, instanţa emiţând mandate de arestare pe numele acestora. Bărbaţii au fost reintroduşi în Arestul IPJ Iaşi", a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vâjiac.

Cei trei au fost reţinuţi în urma unor descinderi efectuate în judeţul Vaslui, în cursul zilei de vineri, de Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi. Doi dintre cei trei vasluieni sunt acuzaţi de tâlhărie calificată, iar cel de-al treilea, de complicitate la comiterea acestei fapte.

Potrivit anchetatorilor, pe 13 iulie, aproape de miezul nopţii, trei persoane au intrat prin efracţie în casa unei familii din Bucium. Casa era izolată, accesul fiind posibil fie pe jos, fie cu maşini de teren. În momentul în care au pătruns în locuinţă, cei trei aveau feţele acoperite cu cagule, pentru a nu fi recunoscuţi.

Locatarii au fost ameninţaţi cu cuţitele, pentru a le da toţi banii. Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 60 de ani, a fost bătut cu bâtele şi tăiat cu un cuţit, iar soţia sa s-a ales cu răni uşoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.