Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Treizeci de suporteri ai echipei Dinamo Zagreb, care au fost plasaţi în arest preventiv în urma uciderii unui suporter al AEK Atena, au fost eliberați

suporteri

Treizeci de suporteri ai echipei Dinamo Zagreb, care au fost plasaţi în arest preventiv în urma uciderii unui suporter al AEK Atena la 7 august, au fost eliberaţi şi urmează să fie expulzaţi din Grecia, relatează AFP.

Potrivit judecătorilor de instrucţie, "nu s-a găsit nicio dovadă care să facă legătura între aceste persoane şi uciderea" lui Michalis Katsouris, 29 de ani, care a fost înjunghiat în timpul unor ciocniri violente între suporterii celor două echipe înaintea  meciului din prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor de la Atena.

Aceştia vor fi eliberaţi pe o cauţiune de 1.000 de euro şi vor avea interdicţie de a intra în Grecia.

Aceste treizeci de persoane se numără printre cei aproximativ o sută de suporteri croaţi suspectaţi de apartenenţă la Bad Blue Boys, huliganii lui Dinamo Zagreb, care au fost arestaţi şi plasaţi în arest preventiv în noaptea de 7 spre 8 august.

Alţi 65 de membri ai acestui grup au solicitat, de asemenea, să fie eliberaţi. Toţi sunt acuzaţi de comiterea de "explozii", "violenţe" şi "vătămări corporale periculoase".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.