Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tren deraiat în apropiere de Baia Mare. Călătorii au fost preluaţi de alte garnituri

gfr
tren gfr cfr

Trenul Regio 4313 Baia Mare - Satu Mare a deraiat, miercuri dimineaţă, în zona pădurii situată în vecinătatea Aeroportului Internaţional Baia Mare, din cauza cedării terasamentului, potrivit primelor informaţii venite de la faţa locului, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş. 

Echipaje al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, SMURD şi ale poliţiei se află la locul accidentului, însă nu s-au înregistrat răniţi în urma producerii deraierii, a mai precizat reprezentantul IPJ Maramureş.

Audiere SURPRIZĂ - Nicolae Bănicioiu, în fața judecătorilor


Trenul Regio 4313, care circula pe relaţia Satu Mare - Baia Mare, a deraiat miercuri dimineaţă în jurul orei 9:45, între staţiile Buşag şi Baia Mare, iar din primele informaţii nu sunt călători răniţi, a declarat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan.

Grindeanu, declarații de ULTIMĂ ORĂ. Îi cere ajutorul lui Iohannis pe legea educației


"Evenimentul a fost înregistrat în jurul orei 9:45. Este vorba de o deraiere a trenului Regio 4313 care aparţine operatorului naţional CFR Călători. Acesta circula pe relaţia Satu Mare - Baia Mare, iar deraierea s-a înregistrat între staţiile Buşag şi Baia Mare. În tren erau 12 călători care au fost preluaţi cu mijloace locale până în staţia Baia Mare de unde vor fi preluaţi de o altă garnitură şi îşi vor continua călătoria. Din primele informaţii nu au fost răniţi", a precizat Brânzan. 

Reprezentantul CFR Infrastructură a menţionat că ancheta care se află în derulare urmează să stabilească cauzele exacte ale deraierii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.