Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trenul interregio București-Galați, blocat în stația Cilibia, timp de trei ore: Călătorii au găsit alte soluții de transport

www.cetateanul.net
tren, CFR, zăpadă

Trenul interregio care circula între București și Galați a rămas, joi, timp de mai bine de trei ore blocat în stația Cilibia, din cauza unui deranjament tehnic la locomotivă. O parte dintre pasageri au găsit alte soluții de transport pentru a ajunge la destinație, potrivit mediafax.

Citește și: Articulații sănătoase, indiferent de vârstă. Alimentele care fac minuni în acest domeniu

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan, trenul a așteptat echipele de intervenție în stația Cilibia.

„Trenul IR 1575, care circula în relația București - Galați, a anunțat un deranjament tehnic la locomotivă. La ora 16.05 a oprit în staia Cilibia și a așteptat echipele de intervenție. Reparația locomotovei s-a finalizat în jurul orei 19.05, trenul a fost reînscris în circulație în jurul orei 19.25”, a spus Brânzan.

Potrivit acesteia, trenul a plecat doar cu o parte dintre călători, deoarece o parte dintre ei au plecat cu alte trenuri care au circulat în acest interval orar prin stația Cilibia si aveau traseu comun până la Galați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.