Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trenul privat de marfă care a deraiat în zona gării din Roşiori de Vede a fost remediat, cele trei vagoane fiind repuse pe şine

Facebook
cale ferata

Cele trei vagoane ale trenului privat de marfă care au deraiat luni dimineaţă în zona gării din Roşiori de Vede au fost repuse pe şină, iar marți vor fi efectuate reparaţii la infrastructura feroviară afectată, a anunţat luni purtătoarea de cuvânt a CFR, Oana Brânzan, potrivit Rador.

Ea a precizat că, deocamdată, traficul feroviar în zonă se desfăşoară pe jumătate din numărul total de linii, fără implicaţii majore în circulaţie.

După cum ne-a informat reporterul RRA, Alexandru Lancuzov, din ancheta pe care a început-o Ministerul Transporturilor reiese că trenul de călători Arad-Bucureşti, care nu a oprit la semnalul roşu, a lovit din spate un tren de marfă care transporta autovehicule de la fabrica Ford din Craiova.

Amintim că reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Teleorman au început o anchetă în cazul acestui accident feroviar, soldat cu rănirea a 12 persoane, dintre care patru au ajuns la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.