Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trenuri din India, ținte ale atacatorilor: Pasageri jefuiţi de bărbaţi înarmaţi

www.gulfnews.com
atac tren India

Mai mulţi pasageri au fost jefuiţi miercuri dimineaţa de bărbaţi înarmaţi care au urcat în trenurile cu care aceştia călătoreau, lângă o gară din statul Uttar Pradesh din nordul Indiei, a anunţat poliţia locală, informează agenţia de presă DPA.

Trei trenuri de pasageri care erau oprite şi aşteptau să intre în gara din Kanpur au devenit ţintele membrilor unei bande, înarmaţi cu pistoale şi cuţite.

Citește și: Emiratele Arabe: Nava lovită lângă strâmtoarea Bab el-Mandeb era una civilă, nu militară

Cei mai mulţi dintre pasageri dormeau când au avut loc atacurile, a precizat ofiţerul de poliţie de la căile ferate indiene Ravi Gautam. 'Banda formată din patru-cinci bărbaţi a urcat în tren şi a jefuit pasagerii, furând din bagaje şi genţi şi lovindu-i pe cei care au opus rezistenţă. După ce au jefuit pasagerii, membrii bandei au fugit', a adăugat ofiţerul.

Martori au declarat pentru mass-media locale că şase pasageri au fost răniţi, în timp ce poliţia afirmă că doar doi oameni au suferit răni.

'M-am trezit brusc şi i-am văzut pe bărbaţii care îi jefuiau pe alţi pasageri. Unul dintre aceşti bărbaţi m-a lovit cu patul revolverului şi mi-a luat portofelul şi mobilul', a declarat un pasager pentru postul NDTV, având capul bandajat în urma unei lovituri de cuţit, anunță Agerpres.

Bande de delincvenţi atacau adesea trenuri în nordul şi centrul Indiei, cu toate că astfel de atacuri au fost rare în ultimii ani. Crimele şi violenţa sunt fenomene comune în Uttar Pradesh, care este nu doar cel mai populat stat din India, ci şi unul dintre cele mai sărace.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.