Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tribeca Film Festival a anunţat programul ediţiei 2021

festival film

Tribeca Film Festival va prezenta anul acesta, în format fizic, 66 de filme realizat de 81 de regizori din 23 de ţări diferite, potrivit news.ro.

Săptămâna trecută, "In the Heights" al lui Lin-Manuel Miranda a fost anunţat în deschidere, iar marţi organizatorii au publicat titlurile mai multor filme care vor avea premiera la eveniment, potrivit DPA.

Printre primele producţii se află ''False Positive'', în regia lui John Lee, care urmăreşte povestea unei femei pe cale să devină mamă care se bucură când întâlneşte un medic specialist în reproducere, dar devine apoi suspicioasă şi pierde simţul realităţii. În film joacă Ilana Glazer, Justin Theroux şi Pierce Brosnan.

Un alt titlu aşteptat la festival - care va avea loc între 9 şi 20 iunie, este "How It Ends", o comedie cu Zoe Lister-Jones, Olivia Wilde, Fred Armisen şi Nick Kroll. Acest film a fost filmat în carantină, în primăvara trecută, şi spune povestea unei lumi aflate într-o perioadă post-apocaliptică din perspectivă comică.

Citește și: BREAKING CONFESIUNEA lui DRAGNEA devoalată de PONTA în fața judecătorilor

Organizatorii festivalului au precizat că evenimentele din festival, care vor avea loc în mai multe spaţii din New York în loc de unul singur, va continua să promoveze "descoperirea de voci emergente şi sărbătorirea creaţiei celor consacraţi, cea de-a 20-a ediţie a Festivalului prezentând comedii, producţii cu teme muzicale şi sociale ale unor cineaşti care folosesc arta pentru a inspira schimbări pozitive".

Tribeca Film Festival a fost iniţial lansat în 2002 cu scopul de a revitaliza Manhattanul ca urmare a atacurilor teroriste din 11 septembrie. Festivalul a fost co-înfiinţat de Robert De Niro.

Alte momente importante anul acesta includ premiera mondială a documentarului ''Roadrunner: A Film about Anthony Bourdain'', dedicat vieţii celebrului bucătar decedat în 2018, premiera newyorkeză a ''12 Mighty Orphans'', cu Luke Wilson, Martin Sheen şi Wayne Night, bazată pe povestea adevărată a unei echipe de fotbal de la orfelinatul Fort Worth care ajunge să joace în campionatul statului Texas.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.