Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tricolorii lui Cosmin Contra vor juca un meci amical cu Suedia în 27 martie

www.prosport.ro
Cosmin Contra

Echipa naţională a României va disputa pe 27 martie, pe teren propriu, o partidă de verificare contra echipei naţionale a Suediei, informează frf.ro. Meciul va avea loc în afara Bucureştiului, oraşul gazdă urmând a fi anunţat în funcţie de disponibilitatea arenelor din celelalte oraşe mari ale României.

Suedia se află în acest moment pe locul 18 în clasamentul FIFA / Coca-Cola, în timp ce în această ierarhie tricolorii ocupă poziţia 41. Echipa Suediei este calificată la Cupa Mondială din Rusia, eliminând la baraj Italia.

Ultima întâlnire între cele două formaţii a avut loc în sferturile de finală de la Cupa Mondială din SUA 1994, când nordicii s-au impus după loviturile de departajare.

De asemenea, Federaţia Română de Fotbal negociează şi cu alte federaţii internaţionale pentru stabilirea unui alt meci amical în luna martie.

Naţionala României va disputa următoarele jocuri oficiale în septembrie 2018, odată cu debutul noii competiţii Liga Naţiunilor UEFA. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc pe 24 ianuarie 2018, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.