Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trimis în judecată pentru CORUPȚIE de DNA, Mugur Cozmanciuc, deputat PNL, rupe tăcerea: 'Abia de acum primesc şansa reală de a mă apăra'

cozmanciuc

Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, a declarat marţi că a luat la cunoştinţă "cu surprindere" din comunicatul DNA că a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă.

Parlamentarul liberal susţine, într-o postare pe facebook, că nu a săvârşit nicio infracţiune şi este nevinovat.

Citește și: ‘La vremuri noi, tot noi!’ Pensionari din Ministerul de Interne, ‘unși’ directori de Clotilde Armand și Ciprian Ciucu

"Am luat la cunoştinţă cu surprindere, din comunicatul de presă, că procurorii DNA - Serviciul teritorial Bacău - au dispus trimiterea mea în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. Nu am săvârşit nicio infracţiune. Sunt nevinovat. Nu comentez mai multe, dar vreau să reamintesc că 'această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie'. Mai înţeleg că abia de acum primesc şansa reală de a mă apăra", a scris Mugur Cozmanciuc.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii anticorupţie din Bacău au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Mugur Cozmanciuc pentru trafic de influenţă.

Citește și: Video. Scenă uluitoare! Dan Barna și-a luat aere de vicepremier!

În acelaşi dosar au fost deferiţi justiţiei Vlad Marcoci, la data faptei inginer în cadrul Administraţiei Naţionale "Apele Române", pentru cumpărare de influenţă şi un administrator al unei societăţi comerciale, pentru instigare la cumpărare de influenţă.

Dosarul a fost trimis spre judecare Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Citește și: CTP, jigniri fără margini la adresa susținătorilor Dianei Șoșoacă: ‘Oameni cu discernământ foarte redus, care nu înțeleg un lucru elementar’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.