Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tristan Tate i-a dat un bilet reporterului Antena 3, în fața sediului DIICOT: 'Spuneți lumii ce se întâmplă' (Video)

inquamFOTO/Octav Ganea
fratii Tate DIICOT

Tristan Tate a dat un bilet scris de mână reporterilor Antena 3 CNN, în momentul în care a fost adus, alături de fratele său, Andrew Tate, la sediul DIICOT.

„Ia ăsta! Ia-l de aici! Citește-l!”, i-a spus Tristan Tate reporterului Antena 3 CNN, Denisa Dicu.

Este vorba despre un bilet scris de mână, pe o foaie A4.

„Probele DIICOT împotriva noastră sunt pentru filmulețele pe care le făceau pe TikTok, în anul 2021, prietenele noastre, Beatrice și Iasmina.

De aceea suntem în închisoare.

Întrebați DIICOT de probe.

Întrebați judecătorii cine îi înfluențează.

Spuneți lumii ce se întâmplă”, a scris Tristan Tate pe bilet.

În același timp, Andrew Tate a răspuns reporterilor la câteva întrebări, în timp ce era dus în sediul DIICOT. Întrebat dacă este un caz politic, Andrew Tate a răspuns: „Bineînțeles că este. Toată lumea știe că nu am făcut rău nimănui. Nu există dovezi. Nu arată dovezi pentru că nu există!”

CONTEXT

Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri, ca fraţii Andrew și Tristan Tate să rămână în arest preventiv. Decizia Curții de Apel București este definitivă.

„Respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de către inculpaţii Tate Tristan, Tate III Emory Andrew, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana împotriva încheierii din data de 20.01.2023, pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti Secţia I Penală, în dosarul nr. 1837/3/2023”, potrivit minutei instanței.

Procurorii DIICOT i-au reţinut pe Andrew şi Tristan Tate şi pe două suspecte din România pe 29 decembrie. Ei sunt acuzaţi de formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei. Aceştia au negat că ar fi comis vreo infracţiune.

Mandatele au fost prelungite în ianuarie pentru 30 de zile de magistraţii Tribunalului Bucureşti. Aceștia au admis cererea procurorilor DIICOT şi au decis, în consecinţă, prelungirea arestării preventive pentru fraţii Tate începând din 29 ianuarie, până pe 27 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.