Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Triumviratul' Coldea-Hellvig-Maior: Cum s-a abandonat în ultimul momentul planul unei lovituri... editoriale

hellvig coldea sri

Dacă "gura lumii" vorbea despre relaţii nu tocmai bune între directorul SRI, Eduard Hellvig, fostul său adjunct, Florian Coldea, şi fostul director al SRI, George Maior, se pare că aceştia se înţeleg suficient de bine pentru a pune umărul la un proiect editorial.

Generatul (r) Florian Coldea, fost prim-adjunct al şefului SRI, a publicat la Editura RAO volumul "Despre serviciile de Intelligence: gânduri, perspective, opinii. Pledoarie pentru încredere". Cartea are o prefaţă semnată de Eduard Hellvig şi o postfaţă semnată de George Maior.

Cartea lui Coldea a mai fost publicată şi în 2017, la Editura Academiei Naționale de Informații. Potrivit pressone.ro, generalul avea nevoie de acest volum pentru că publicarea unei cărți ca unic autor era una dintre condițiile obligatorii pentru a putea promova concursul pentru postul de conferențiar.

În noul format, de la Editura RAO, cartea trebuia să fie lansată târgul de carte Gaudeamus, care s-a desfăşurat în perioada 14-18 noiembrie, la Romexpo. Planurile au fost abandonate însă în ultimul moment, protagoniştii considerând că o asemenea mişcare nu ar avea efectul de imagine dorit, potrivit unor surse apropiate de aceştia. Nu este clar dacă volumul va mai apărea pe piaţă sau nu. Cartea nu se găseşte nici pe site-ul Editurii RAO, informaţii cu privire la proiectul editorial fiind imposibil de găsit pe internet.

Unul dintre posibilele motive ale anulării lansării de la Gaudeamus ar fi acela că tot la această ediţie a târgului a fost lansat şi volumul "Doctrina secolului XXII - Ce va urma după capitalism", cea mai recenta carte a lui Dan Voiculescu.

Citeşte şi: Soluţia SURPRIZĂ: Un studiu de amploare scoate la iveală remediul pentru stres .

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.