Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO 'Trofeul' nedorit: Mircea Lucescu este considerat 'dezamăgirea anului'

Mircea Lucescu

Mircea Lucescu este considerat „dezamăgirea anului” de președintele lui Șahtior Donetsk, Sergei Palkin, care a declarat asta într-un interviu publicat pe canalul TV al clubului Șahtior Donetsk.

Într-un interviu publicat pe canalul TV al clubului Șahtior Donetsk, președintele grupării ucrainiene, Sergei Palkin, a declarat, printre altele, că 2020 a fost anul în care a fost dezamăgit de Mircea Lucescu, relatează football.ua.

Citește și: Traian Berbeceanu, după demararea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19: ‘Aștept cu nerăbdare să îmi vină rândul!’

„A fost un an de dezamăgiri și în relațiile umane. Mă refer mai ales la Lucescu, la decizia sa de a antrena principalul nostru concurent”, a spus Sergei Palkin.

Mircea Lucescu a acceptat în vară oferta de a antrena pe Dinamo Kiev, adversarul tradițional al „minerilor” din Donetsk.

Citește și: Diana Șoșoacă tună și fulgeră: ‘Sunt supusă unei forme de discriminare. Mă voi duce mai departe în instanță’

La vremea aceea decizia a fost contestată de fanii ambelor echipe, cei de la Șahtior renunțând chiar la dezvelirea unui bust care îl omagia pe antrenorul român, amplasat în apropierea stadionului.

Palkin face referire în interviu la dezamăgirile anului 2020, printre acestea numărându-se și moartea fostului fotbalist Sergey Atelkin, dar și problemele provocate de pandemia de coronavirus.

Citește și: Vaccinuri pe bandă rulantă: Și compania AstraZeneca anunță ca are gata vaccinul împotriva formelor grave de COVID-19

În acest conext, al dezamăgirilor, Palkin a menționat-o și pe cea provocată de decizia lui Mircea Lucescu de a antrena rivalul de o viață a lui Șahtior, după ce a realizat rezultate istorice în fruntea clubului din Donetsk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.