Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tromboză cu risc de amputare și paralizie facială! Gheorghe Piperea anunță primele procese de malpraxis pentru vaccinarea anticoronavirus

Gheorghe Piperea

Avocatul Gheorghe Piperea a anunțat primele procese împotriva producătorilor de vaccinuri și a medicilor care au recomandat vaccinarea fără a ține cont de starea de sănătate a pacienților.

"Avem pe rol două cazuri de malpraxis medical și de răspundere a producătorului vakseenului pentru defectele produsului său. Am dat în judecată atât centrul de centrul de vakseenare și medicii care au recomandat vakkseenarea (în ciuda contraindicațiilor de pe prospect sau a efectelor adverse posibile în contact cu alte medicamente), cât și producătorul vakseenului.

Primul caz: tromboză cu risc de amputare a piciorului. Omul era fan al ski-ului. Nu mai poate practica acest sport.

Al doilea caz: semipareză, inclusiv facială. Femeia are un job unde trebuie să afișeze un aspect plăcut. Nu-l mai are. Nu încercați să negați că se cere așa ceva în România. Suntem o societate câinoasă, în care se fac bani pe spinarea “omuleților”, care sunt foarte ușor schimbabili cu alți hobbiți, mai tineri. Am solicitat daune materiale corespunzătoare medicației - efectele adverse ale vakseenului “gratis” sunt extrem de scumpe și trebuie tratate toată viața - și pierderii job-ului.

Am solicitat și daune morale: un milion de euro de fiecare. Onorariile de preluare sunt minimale. Nu există taxe de timbru. Procesele vor dura 3-4 ani. Va veni și ziua în care influencerii, tehnocrații, mass-media și rețelele de socializare vor plăti, măcar moral, pentru răul nazist făcut acestei lumi în plandemie, pentru “siguranța” noastră", scrie Piperea pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.