Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trucul pe care cei de la curățătorie ar vrea să nu îl afle nimeni: De ce să pui o pungă în mașina de spălat

freepik.com
punga de plastic

Doar cele mai bune gospodine și cei care lucrează la curățătoriile industriale știu acest truc util: de ce să puneți o pungă de celofan în mașina de spălat și de ce ar trebui să o faceți.

Mașina de spălat a încetat de mult să mai fie ceva unic - această tehnică este folosită de mulți oameni pentru a spăla calitativ lucrurile. Cu toate acestea, există un secret, datorită căruia spălarea va deveni și mai eficientă.

Merită să puneți o pungă în mașina de spălat dacă doriți să evitați să se lipească particule de praf pe haine - acest lucru se poate întâmpla în cazul unui mod de spălare nepotrivit sau al unei temperaturi selectate incorect. Datorită pungii, granulele se vor dizolva mai degrabă decât să se aglomereze și, cu siguranță, nu vor rămâne pe haine.

Un alt motiv pentru care să puneți o pungă în mașina de spălat - aceasta va "atrage" murdăria, părul și lâna, curățând eficient lucrurile de resturile inutile. Calitățile statice ale unui astfel de material îl ajută să vă scape hainele preferate de tot ceea ce este "lipit" de ele - acest lucru este deosebit de util pentru proprietarii de animale de companie.

De ce să pui o pungă în mașina de spălat - un truc universal

În plus, favorabil nu numai pentru lucruri, ci și pentru mașina însăși de spălat, acest truc al pungii vă permite să protejați filtrul mașinii de spălat de resturi. Punga servește ca un fel de membrană, colectând în sine particule de lână, scame și alte obiecte mici, ca urmare, acestea nu intră în filtrul dispozitivului și nu îl înfundă.

După ce ați înțeles în ce scop să pună o pungă de celofan în mașina de spălat cei care doresc să obțină lucruri perfect spălate, este important să înțelegeți ce fel de pungă să alegeți. În astfel de scopuri, "pungile maiou" obișnuite, de unică folosință, cu sau fără mânere, vor fi suficiente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.