Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump a acceptat cu 'umilință și recunoștință' învestitura Partidului Republican

www.rawstory.com
Donald Trump

Miliardarul american Donald Trump a anunţat, în noaptea de joi spre vineri, că acceptă "cu umilinţă şi recunoştinţă" învestitura Partidului Republican pentru alegerile prezidenţiale din 8 noiembrie, transmite DPA, citează agerpres.ro

"Împreună vom readuce partidul nostru la Casa Albă, iar ţara noastră îşi va regăsi securitatea, prosperitatea şi pacea. Vom fi o ţară a generozităţii şi căldurii, dar şi o ţară în care domneşte ordinea publică", a adăugat omul de afaceri, în deschiderea discursului de acceptare în faţa Convenţiei republicane, reunită la Cleveland.

Noutăți în Modrogan. Cu ce 'forțe proaspete' se dotează liberalii: Ne îndreptăm spre o catastrofă!


'Americanismul, nu globalismul va fi crezul nostru', a spus Trump, insistând că atât timp cât SUA sunt conduse de politicieni care nu pun America pe primul loc, 'putem fi siguri că alte ţări nu vor trata America cu respect'. 'Aceasta se va schimba în 2017', a afirmat el.

S-a aflat cel mai mare SECRET al loviturii de stat din Turcia: Cum s-a 'deghizat' Erdogan


Donald Trump a fost prezentat de Ivanka Trump, care a spus că tatăl ei este un om din afara sistemului, cu mari idei de schimbare pentru Statele Unite. 'Schimbarea adevărată, aşa cum nu am văzut-o în ultimele decenii, va veni doar din afara sistemului şi va veni doar de la un om care şi-a petrecut întreaga viaţă făcând ceea ce alţii au spus că nu se poate face', a afirmat Ivanka Trump. 

La rândul său, miliardarul a declarat că va vorbi în numele americanilor de rând, inclusiv al celor 'ignoraţi şi abandonaţi' de politicieni. 

Trump a promis că va lucra pentru cei care şi-au pierdut locurile de muncă din cauza acordurilor comerciale şi pentru alţi 'bărbaţi şi femei uitaţi din ţara noastră - oameni care muncesc din greu, dar care nu mai au o voce'. 'Eu sunt vocea voastră', a declarat candidatul republican.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.