Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noutăți în Modrogan. Cu ce 'forțe proaspete' se dotează liberalii: Ne îndreptăm spre o catastrofă!

gandul.info
Adriean Videanu

Liberalii au intrat în febra alegerilor parlamentare. Încearcă prin tot felul de artificii să arate că partidul se schimbă, că nu va arăta la fel ca la locale, că oameni noi sunt aduși spre decizie și ale mișcări de acest gen. Se pare că doar încercări rămân de vreme ce ”oamenii noi” sunt de fapt foștii grei au partidului cu pete destul de mari de imagini în urma ciocnirilor cu procurorii în multele și diversele dosare pe care le au la activ.

Vezi și: Lovitură uriașă pentru cei care își țin banii în bănci

Surse din cadrul PNL ne-au spus că unul din ”oamenii noi” este chiar Adriean Videanu. Acesta a fost văzut în ultima perioadă destul de des pe la sediul central al PNL din Aleea Modrogan Nr.1 unde ar sta la sfat ore întregi cu liderii partidului.

Acum o lună venise și el puțin pe acolo. Acum e aproape în fiecare zi și se pare că lumea chiar ține cont de sfaturile lui”, susține unul din liderii PNL nemulțumiți de reactivarea unui om cu probleme de imagine.

Mai ales o parte din vechii liberali sunt nemulțumiți că oameni de genul Adriean Videanu, Liviu Negoiță, Cristina Trăilă,  Adriana Săftoiu, Lucian Duță sunt reactivați și chiar puși pe funcții executive cu expunere mediatică în ciuda imaginii deloc bune de care se bucură.

Păi noi defilăm tot cu oamenii lui Băsescu și Boc? Ne ducem la TV și suntem executați pe loc din cauza lor. Nu au priceput nimic din ce a fost la locale și ne îndreptăm spre o catastrofă. Asta cu o să facă Iohannis nu știu ce scamatorie pot să o uite că și pe ăla îl interesează doar de el”, susține un vicepreședinte al PNL sub protecția anonimatului.

Vezi și: Liviu Dragnea a luat iar drumul Braziliei

Adriean Videanu este cercetat penal și de DIICOT și de DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.