Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump a descoperit rețeta succesului. Cum își face campanie GRATIS și mai și câștigă miliarde

extratv.com
Donald Trump

Candidatul republican la prezidenţialele din SUA, Donald Trump, nu a cheltuit nici măcar un cent pentru mesajele electorale promoţionale la televiziune, în timp ce în cazul contracandidatei sale democrate, Hillary Clinton, bugetul cheltuit deja în acest scop a ajuns la 52 de milioane de dolari, potrivit canalului de televiziune american NBC News, citat miercuri de Reuters. 

Dacă se iau în calcul şi fondurile alocate de grupurile de sprijin pentru candidaţi, cheltuielile din tabăra democrată ajung la 91 de milioane de dolari, faţă de 8 milioane de dolari pentru Trump şi susţinătorii săi. 

''Aproape 100 de milioane de dolari au fost cheltuite pe publicitatea electorală la TV în cursa prezidenţială după încheierea alegerilor primare, dar campania lui Donald Trump încă nu a cheltuit niciun cent în această privinţă'', a relatat NBC News. 

Un grup de sprijin pentru Donald Trump, intitulat 'Rebuilding America Now PAC' şi condus de guvernatorul statului Florida, Rick Scott, a anunţat că în această săptămână difuzează un mesaj electoral anti-Clinton la posturi TV locale din statele Ohio, Florida şi Carolina de Nord. 

Trump nu a achiziţionat timpi de antenă la canalele ABC, CBS sau NBC, acesta din urmă fiind cel care a difuzat reality show-ul 'The Apprentice,' despre viaţa miliardarului american, însă el a folosit cu succes social media pentru ca mesajele sale să ajungă la electorat. 

El postează frecvent mesaje pe Facebook şi Twitter, iar postările sale primesc aprecieri şi sunt redistribuite de nenumărate ori, ceea ce reprezintă pentru Trump o formă de publicitate gratis. 

Un studiu realizat de firma mediaQuant estimează câştigurile cuantificate ale lui Donald Trump de pe urma social media gratuite la circa 2 miliarde de dolari până în prezent şi este de aşteptat ca ele să ajungă la 5 miliarde de dolari până la alegerile prezidenţiale din 8 noiembrie. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.