Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump a fost iertate de muzicianul Neil Young - A decis să renunţe la proces pentru că i-a folosit, fără permisiune, muzica în campania electorală

news.com.au
neil young daryl hannah

Muzicianul Neil Young a decis să renunţe la procesul intentat preşedintelui Donald Trump pentru că i-a folosit, fără permisiune, piesele „Rockin' in the Free World" şi „Devil's Sidewalk” la mitinguri din campania electorală, relatează The Hollywood Reporter, potrivit news.ro.

Documentele pentru renunţarea la caz au fost depuse luni.

Neil Young a deschis procesul în luna august, acuzând echipa de campanie a lui Trump că nu are drept de utilizare a pieselor.

Plângerea a fost depusă după numeroase avertismente ale muzicianului. El a intenţionat să îl acţioneze în judecată pe Trump şi în 2016, însă a renunţat după ce a aflat că sălile folosite în campanie obţinuseră drept de difuzare de la ASCAP şi BMI.

Citește și: SURSE BREAKING Ofițerul reținut de DNA Brașov era șeful BIROULUI ce ASCULTA întreg județul - Avea comportament de 'CÂRTIȚĂ' pentru beneficiari privați

Respingerea cazului cu acordare de daune, fapt care înseamnă că acuzaţiile nu pot fi înnoite, a venit în ziua în care Trump trebuia să se prezinte în faţa curţii pentru a răspunde acuzaţiilor lui Young.

Avocaţii implicaţi nu au răspuns solicitării de a comenta.

Pe numele lui Donald Trump a mai fost deschis un proces privind drepturile de autor asupra muzicii, care are drept subiect un material promoţional. Procesul a fost deschis de Eddy Grant pentru „Electric Avenue".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.