Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump aplaudă nepotismul: Liderul de la Casa Albă încântat că președintele Braziliei și-a numit fiul ambasador al Statelor Unite

The Economist
Donald Trump

Preşedintele Donald Trump a salutat cu căldură marţi ideea ca fiul preşedintelui brazilian Jair Bolsonaro să fie numit ambasador în Statele Unite, în contextul în care, în prezent, relaţiile dintre cei doi lideri "reacţionaţi" sunt mai bune ca niciodată, transmite AFP, potrivit Agerpres.

"Cred că ar fi o numire foarte frumoasă", a declarat la Casa Albă preşedintele american, care l-a calificat pe Eduardo Bolsonaro, în vârstă de 35 de ani, ca fiind "remarcabil".

Citește și: Marian Godină îl umilește pe un fost șef din poliție: ‘Începând de azi îi voi arăta pe toți care fac de râs această meserie’

Ideea numirii acestuia în funcţia de ambasador al Braziliei la Washington a fost lansată la începutul lunii de tatăl său, Jair Bolsonaro.

Eduardo "este un prieten al copiilor lui (Donald) Trump, vorbeşte engleză, spaniolă şi are o experienţă de viaţă variată. În opinia mea, poate fi persoana potrivită şi ar putea să se ocupe perfect de activitatea de la Washington", a declarat preşedintele Braziliei, tată a cinci copii, născuţi din trei căsătorii.

Citește și: Dacian Cioloș reacționează! ‘E primul gest de decenţă şi normalitate în Guvernul condus de Viorica Dăncilă’

"Nu cred că este vorba de nepotism", a mai declarat marţi Donald Trump, care îi are drept consilieri apropiaţi pe fiica Ivanka şi pe ginerele său Jared Kushner.

Eduardo Bolsonaro, în prezent deputat, a apărat săptămâna trecută legitimitatea numirii sale."Am participat deja la schimburi, am gătit deja hamburgeri" în SUA, a declarat pentru presă fiul preşedintelui brazilian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.