Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump îl acuză pe Biden că a condus țara `la al Treilea Război Mondial` și îl numește `cel mai corupt` președinte al Statelor Unite

brookings.edu
donald trump furios

Fostul președinte a dat asigurări că "aspiră la președinție" pentru a pune capăt "distrugerii" țării.

Fostul președinte american Donald Trump, candidat la președinție în 2024, l-a criticat, marți, pe actualul ocupant al Casei Albe, Joe Biden, subliniind că acesta  conduce țara "la al Treilea Război Mondial”, relatează 20 Minutos citat de Rador.

"El ne aduce în pragul celui de-al Treilea Război Mondial. Și, pe deasupra, este cel mai corupt președinte din istoria Americii", a spus el în răspunsul său la discursul președintelui privind starea Uniunii, de marți seară. Pentru Trump, Biden acumulează un echilibru între datorii și probleme de frontieră și imigrație de când a venit la putere, în ianuarie 2021.

"Vestea bună este că vom inversa fiecare criză, calamitate și dezastru pe care Joe Biden le-a creat. Aspir la președinţie pentru a pune capăt distrugerii țării noastre și pentru a termina treaba neterminată pentru a face America din nou mare", a spus el.

Trump consideră că adevărata "Stare a Uniunii" este o țară în care "milioane și milioane" de imigranți au trecut ilegal granița, în care cartelurile de droguri rulează "miliarde de dolari" și în care "asasini sălbatici, violatori și delincvenţi violenţi sunt eliberaţi din închisoare pentru a continua să comită delicte".

Biden și democrații, a adăugat el, "au irosit trilioane de dolari și au provocat cea mai mare inflație din o jumătate de secol. Salariile reale au scăzut pentru a 21-a lună consecutivă, iar prețurile gazelor au crescut vertiginos".

De asemenea, criticile sale la adresa succesorului său consideră că Biden a "instrumentalizat" Departamentul de Justiție și el însuși se considera o "victimă" a acestuia și a "persecuției" "oponenților săi politici".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.