Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump prezice sfârșitul democrației americane: Nu cred că veți mai avea alte alegeri în această țară

trump adidasi

Donald Trump a declarat sâmbătă că dacă nu va câștiga alegerile prezidențiale din noiembrie 2024 va însemna probabil sfârșitul democrației americane, notează Mediafax.

Candidatul prezidențial republican, care s-a adresat susținătorilor din Ohio, a făcut această afirmație după ce a repetat afirmația potrivit căreia înfrângerea sa la alegerile din 2020 în fața președintelui democrat Joe Biden a fost rezultatul unei fraude electorale, scrie Reuters.

În timpul unui discurs în aer liber, Trump a prezis că, dacă nu va câștiga alegerile generale din 5 noiembrie, democrația americană va lua sfârșit.

„Dacă nu vom câștiga aceste alegeri, nu cred că veți mai avea alte alegeri în această țară”, a spus Trump.

Trump, care este urmărit penal în Georgia pentru că a încercat să anuleze rezultatul alegerilor din 2020 în acest stat, a obținut săptămâna aceasta un număr suficient de delegați pentru a obține matematic nominalizarea republicană.

O revanșă la alegerile generale cu Biden va fi probabil extrem de strânsă. Un sondaj Reuters/Ipsos de săptămâna trecută i-a găsit pe cei doi candidați la egalitate statistică în rândul alegătorilor înregistrați.

Trump și-a deschis discursul de la Dayton cu un omagiu adus susținătorilor săi care se află în prezent în închisoare pentru revoltele de la Capitoliul SUA din 6 ianuarie 2021, când au încercat să blocheze certificarea victoriei lui Biden în alegerile din 2020.

Trump i-a salutat și i-a numit „patrioți” și „ostatici”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.