Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupa Alternosfera se va întâlni cu fanii înaintea concertului de la Opera Naţională Bucureşti

romaniatv.net
opera nationala

Trupa Alternosfera se va întâlni cu fanii în cadrul unui eveniment inedit, organizat joi, la Opera Naţională Română din Bucureşti, înaintea primului concert din seria de show-uri organizate sub numele "Theatroll | Corbul Troian", informează un comunicat transmis AGERPRES.

"Ne vom putea întâlni cu un număr de maxim 50 de persoane, pe 29 septembrie 2022, ora 13,00, la Opera Naţională Bucureşti. Povestim împreună despre Theatroll, despre concerte, vă răspundem la întrebări, facem poze, şi... credem că şi cântăm ceva", au transmis membrii formaţiei Alternosfera.

"Theatroll | Corbul Troian" reprezintă o serie de evenimente care vor avea loc în săli de teatru, operă şi concerte din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Sibiu şi Braşov.

Show-urile vor avea loc în Bucureşti pe 29 şi 30 septembrie, la Opera Naţională Română, Cluj-Napoca pe 31 octombrie, la Opera Naţională, Timişoara pe 2 noiembrie, la Opera Naţională, Sibiu pe 4 noiembrie, la Filarmonica de Stat, Sala Thalia şi Braşov pe 7 noiembrie, la Teatrul "Sică Alexandrescu", informează Agerpres.

"Theatroll a pornit din dorinţa de a le oferi prietenilor noştri, fanii muzicii Alternosfera, o serie de concerte în care cele mai iubite piese ale noastre să fie reinterpretate şi cântate pe scenă, alături de orchestră. Pentru Theatroll vom schimba scena de club şi de festival cu o scenă de teatru, unde luminile, decorul şi costumele ne vor ajuta să construim, alături de publicul nostru, un nou univers, acela al Corbului Troian. Deşi Corbul Troian are aceeaşi mecanică precum omologul lui legendar, adică infiltrarea, corbul troian este, pentru Theatroll, cu adevărat un cadou, nicidecum o capcană. Corbul Troian este cadoul nostru pentru fanii Alternosfera, un eveniment pentru care am lucrat în timpul pandemiei, atunci când toate scenele, fie ele de muzică sau de teatru, au fost închise", au transmis membrii formaţiei.

Biletele pentru evenimentele "Theatroll | Corbul Troian" pot fi achiziţionate de pe www.iabilet.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.