Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupa BTS va susține patru concerte în Las Vegas în luna aprilie

bbc.com
bts

Trupa sud-coreeană BTS va susţine patru concerte cu prezenţă fizică în Las Vegas (SUA) în luna aprilie, a informat miercuri compania lor muzicală citată de EFE.

Concertele vor avea loc în data de 8, 9, 15 şi 16 aprilie pe stadionul Allegiant din Las Vegas, potrivit comunicatului postat pe reţelele de socializare de Big Hit Music.

Cei care nu reuşesc să cumpere bilete pentru aceste date pot opta să achiziţioneze bilete pentru sala MGM Grand Garden Arena, tot din Las Vegas, unde vor fi proiectate live cele patru concerte ale trupei BTS.

Concertul din 16 aprilie va fi de asemenea difuzat în direct pe internet, potrivit Big Hit Music.

După ce vor susţine trei concerte la Seul (pe 10, 12 şi 13 martie) care vor fi şi primele spectacole live în ţara lor în peste doi ani, băieţii din BTS vor pleca în SUA pentru a fi prezenţi la gala premiilor Grammy, care se va desfăşura pe 3 aprilie, unde sunt nominalizaţi la categoria cea ai bună reprezentaţie duo/grup, şi vor rămâne acolo pentru a pregăti concertele din Las Vegas.

Big Hit a anunţat de asemenea că V, unul dintre cei şapte componenţi ai trupei BTS, (pe numele său real Kim Tae-hyung ), s-a recuperat satisfăcător după ce a fost testat pozitiv la COVID-19.

"V" este cel de-al cincilea membru BTS care se îmbolnăveşte dar se recuperează cu bine, după ce a contractat COVID-19, după alţi componenţi ai trupei ca Suga, RM şi Jin, care s-au contagiat în decembrie, în timp ce Jimin a contract coronavirusul luna trecută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.