Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupă de comedie din China, amendată cu peste 2 milioane de dolari pentru o glumă despre armată

Now The End Begins
china armata

O trupă de comedie din China a fost amendată cu suma de peste 2 milioane de dolari pentru că a făcut o glumă despre armată. Actorul principal a prezentat scuze și a fost concediat, potrivit BBC.

Trupa de comedie a fost sancționată cu o amendă de 14,7 milioane de yuani (2,1 milioane de dolari) pentru o glumă despre armată care a utilizat un slogan al președintelui Xi Jinping.

Actorul de stand-un comedy a comparat comportamentul câinilor cu cel al militarilor ceea ce a iritat autoritățile, scrie Mediafax.

Acestea au declarat că atât actorul Li Haoshi, cât și compania pentru care lucrează, Shanghai Xiaoguo Culture Media Co, au „umilit armata poporului". Compania a acceptat sancțiunea și a anunțat că a reziliat contractul lui Li.

Gluma lui Li a stârnit hohote de râs la emisiunea desfăurată în weekendul trecut, dar un membru al publicului a scris pe rețelele de socializare că referirea a fost nepotrivită. Ulterior, subiectul a fost dezbătut pe internet, iar Agenția de aplicare a legilor culturale din Beijing a lansat o investigație.

Actorul și-a exprimat „remușcările și regretele profunde" într-o postare pe rețelele de socializare, spunând că a folosit „o analogie extrem de nepotrivită".

„Îmi voi asuma toată responsabilitatea și îmi voi anula toate spectacolele pentru a reflecta profund și a mă reeduca", a declarat comediantul, care poartă numele de House și are 136.000 de fani pe platforma chineză de socializare Weibo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.