Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupa sud-coreeană Blackpink a devenit primul grup de fete de K-Pop care a depăşit 1 milion de albume vândute

romanticfm.ro
top muzical

Trupa sud-coreeană Blackpink a devenit primul grup de fete de K-Pop care a depăşit 1 milion de albume vândute, datorită celui mai recent long-play al lor "The Album", care, potrivit agenţiei lor de reprezentare, a fost comercializat în 1,2 milioane de exemplare, relatează EFE luni, potrivit AGERPRES.

Dintre aceste albume vândute, peste 871.000 s-au comercializat în Coreea de Sud, în timp ce alte 319.000 de copii au fost vândute în Europa şi în SUA, potrivit datelor publicate de agenţia YG Entertainment şi preluate de mass-media sud-coreene.

Recordul anterior al unei trupe feminine sud-coreene era deţinut, cu 760.000 de exemplare vândute, de trupa de fete S.E.S. cu albumul lor de debut "I'm Your Girl", lansat în 1997.

Citește și: EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

"The Album" este totodată prima producţie discografică lansată de Blackpink după ce trupa şi-a făcut debutul 2016 cu mai multe single-uri şi participarea la concerte.

Albumul a urcat pe locul 2 pe lista americană Billboard 200 şi s-a menţinut în în top 10 timp de trei săptămâni consecutiv.

"The Album", lansat pe 2 octombrie, include colaborări cu cvartetul feminin Rosé, Jisoo, Jennie şi Lisa şi cu vedete americane, precum Cardi B, Selena Gómez sau Ariana Grande.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.