Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupa The Cranberries va lansa în 2019 un album pentru care Dolores O'Riordan a înregistrat vocea înainte să moară

microfon

Trupa The Cranberries a anunţat că va lansa în 2019 un album pentru care Dolores O'Riordan a înregistrat vocea înainte să moară. Cei trei membri supravieţuitori ai grupului irlandez - Noel Hogan, Fergal Lawler şi Mike Hogan - au anunţat miercuri că vor să ducă la bun sfârşit ce au început, dar şi că vor relansa albumul de debut al trupei, pentru a marca 25 de ani de la apariţia lui, scrie NEWS.RO.

Citeşte şi: Sume FABULOASE, alocate de primării pentru deszăpeziri: Care au fost costurile şi ce instituţie se află în top

Ei au precizat cu solista Dolores O'Riordan a înregistrat, înainte să moară, în ianuarie 2018, vocea pentru noul album pe care speră să îl finalizeze şi lanseze la începutul lui 2019.

Ediţia aniversară a discului „Everybody Else is doing it so why can’t we” va fi lansată în a doua jumătate a acestui an.

„După ce am cugetat mult am decis să finalizăm ceea ce am început”, au scris muzicienii pe contul de Facebook al trupei.

În 1993, albumul a devenit un succes internaţional, mai ales datorită piesei „Linger”. Albumul a fost remasterizat, grupul lucrând la el încă de anul trecut împreună cu Universal Music, şi va cuprinde şi piese din acea perioadă nelansate.

Cântăreaţa şi compozitoarea irlandeză Dolores O’Riordan a murit pe 15 ianuarie, la Londra, la vârsta de 46 de ani. Ea se afla în capitala Marii Britanii pentru o scurtă sesiune de înregistrări - urma să pregătească o versiune a piesei „Zombie” împreună cu trupa Bad Wolves.

O concluzie a anchetei morţii ei, desfăşurată de Westminster Coroner's Court, a fost amânată până pe 3 aprilie, având în vedere că medicul legist aşteaptă rezultate ale mai multor teste.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.