Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupe din Tunisia şi Italia, în deschiderea ultimului concert Slayer de la Bucureşti

Pinterest
rock

Trupele Carthagods, din Tunisia, si Methedras, din Italia, vor cânta în deschiderea ultimului concert pe care grupul Slayer îl va susţine la Bucureşti.

Trupa americană thrash metal Slayer va concerta pe 10 iulie la Arenele Romane în cadrul evenimentului Metalhead Meeting 2019.

Grupul american se va afla la Bucureşti în turneul de adio, început în 2018, scrie News.ro.

Citește și: Călin Nistor, ANUNȚ BOMBĂ - Mai multe RECHIZITORII ale DNA au fost infirmate: 'Sunt mai multe încălcări ale normelor procedurale'

Carthagods este considerată trupă pionier a scenei metal tunisiene, bazele ei fiind puse în 1997. A debutat discografic în 2008, cu „Shadows and Eater of Sin”, iar cel mai recent este „Carthagods”, apărut în 2015. Anul trecut, trupa a deschis concertul Judas Priest de la Bucureşti.

Stilul abordat de Methedras, înfiinţată în urmă cu 20 de ani, este un amestec de death şi thrash metal. Din 1996 până în prezent, trupa a lansat cinci albume, cel mai recent fiind „The Ventriloquist” (2018). De-a lungul timpului, grupul a urcat pe scenele unor importante festivaluri europene, precum Wacken Open Air, Metal Camp şi Evolution Fest, şi a deschis concerte ale unor trupe ca Sepultura, Kreator, Exodus, Overkill, Testament şi Destruction.

Biletele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro şi au preţuri ce variază între 210 şi 330 de lei, la care este adăugată o taxă de 10 lei. Accesul copiilor cu vârste sub 7 ani este gratuit doar în zona teren, dar însoţiţi de un adult care are bilet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.