Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupele antitero și Vladimir Putin sunt în alertă maximă în Rusia: se așteaptă la atacuri teroriste; mașinile o să fie controlate de arme și explozibili

Twitter/ Maria Pevchikh
vladimir putin ingrijorat

Rusia va începe verificări pentru depistarea armelor şi explozibililor în maşini în regiunile ţării cu un nivel ridicat de ameninţare teroristă, potrivit unui decret prezidenţial publicat marţi, relatează Reuters, informează NEWS.RO.

Decretul, publicat pe portalul legislativ al guvernului, precizează că "inspecţiile vehiculelor cu ajutorul mijloacelor tehnice de detectare a armelor şi explozibililor" vor începe în regiunile în care "a fost confirmat un nivel de ameninţare teroristă".

De la începutul conflictului din Ucraina, guvernul rus a ridicat la "galben" nivelul de ameninţare teroristă, care corespunde unor informaţii confirmate despre un act terorist planificat, într-o serie de regiuni care se învecinează sau sunt în apropiere de Ucraina.

Oficialii ruşi au descris în mod repetat atacurile de artilerie şi aeriene împotriva teritoriului rusesc drept "terorism" din partea Ucrainei. Ca regulă, Kievul nu confirmă, dar nici nu a neagă rolul său în loviturile asupra teritoriului rusesc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.