Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupele speciale au dat lovitura: Nouă infractori au fost ARESTAȚI, după 18 percheziții în București și alte județe

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Un număr de nouă persoane au fost arestate preventiv iar alte trei au fost plasate sub control judiciar într-un dosar penal de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani, se arată într-un comunicat transmis miercuri de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Victor Ponta anunță încă o lovitură devastatoare încasată de Liviu Dragnea! Cine blochează marele plan al liderului PSD

Potrivit sursei citate, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Galaţi, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat 18 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţele Timiş, Constanţa, Dolj şi Bihor. În urma percheziţiilor efectuate la locuinţele membrilor grupării infracţionale au fost ridicate şi indisponibilizate 30 de terminale mobile, 50.000 lei, 24.700 euro, patru laptopuri, două tablete, trei stick-uri, precum şi documente de proprietate asupra unor bunuri imobile, în vederea instituirii măsurii sechestrului asigurător.

Citește și: Ieşire dură din interiorul Băncii Naţionale! Omul lui Mugur Isărescu ‘atacă la baionetă’

În fapt, cei în cauză ar fi utilizat societăţi comerciale prin care ar fi achiziţionat mărfuri pe care nu le-ar mai fi achitat. Ulterior, produsele ar fi fost vândute la 50% din valoarea lor reală, în scopul obţinerii de venituri rapide în interesul membrilor grupării.

Citește și: EXCLUSIV Planuri mari pentru Rareș Bogdan în Parlamentul European – Cum îi va apăra pe toți românii

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 4.000.000 lei.

La sediul DIICOT Galaţi au fost conduse 28 de persoane, în vederea audierii, dintre care faţă de 11 persoane, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Ulterior, Tribunalul Galaţi a emis nouă mandate de arestare preventivă şi a dispus măsura controlului judiciar faţă de trei persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.