Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRUPELE SPECIALE au intrat în acțiune: PERCHEZIȚII la interlopi

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au desfăşurat, joi, cinci percheziţii pe raza localităţilor Gura Ocniţei şi Moreni, la persoane bănuite de comiterea infracţiuni de furt calificat, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

"În cursul lunii ianuarie a.c., cei în cauză ar fi sustras combustibil din rezervoarele unor vehicule şi mai multe bunuri din cadrul unor societăţi comerciale şi anexe gospodăreşti. În cauză, se continuă cercetările pentru probarea activităţi infracţionale, cinci persoane fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri", precizează IPJ Dâmboviţa.

Citește și: Nume grele!Fostul șef de cabinet al premierului Adrian Năstase, Remus Truică , așa-zisul prinț Paul Al României, avocatul Robert Roșu și afaceristul Dan Andronic, implicați într-un dosar readus la lumină de DNA

De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au descins la domiciliile a cinci persoane, din Târgovişte şi Ocniţa. Patru dintre acestea sunt bănuite că, în noaptea de 26 spre 27 ianuarie a.c., ar fi sustras diferite bunuri din mai multe anexe gospodăreşti.

Totodată, în sarcina unei persoane, un bărbat de 26 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală, poliţiştii au reţinut că, la data de 12 ianuarie a.c., aceasta ar fi agresat un bărbat cu o bâtă de baseball.

Citește și: Cutremur in Parlament! PSD si UDMR au pornit atacul

Poliţiştii au pus în executare patru mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi jandarmi.

Citește și: Opinie: Pentru ce a fost atacat Tudor Gheorghe? .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.