Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupele Viţa de Vie şi Spitalul de Urgenţă vor concerta de Revelion în Piaţa Ovidiu din Constanţa

revelion

Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a anunţat, joi, că trupele Viţa de Vie şi Spitalul de Urgenţă vor cânta de Revelion în Piaţa Ovidiu din municipiu. Pe lângă concerte, constănţenii şi turiştii vor putea urmări un spectacol de artificii şi un show de lasere. Circulaţia rutieră în zona respectivă va fi restricţionată, informează news.ro.

Făgădău a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că şi în acest an municipalitatea organizează Revelionul în Piaţa Ovidiu, iar printre artiştii care vor urca pe scenă se află Adrian Despot şi Dan Helciug.

“Aşa cum deja cred că s-au obişnuit constănţenii, organizăm Revelionul în Piaţa Ovidiu. Îi invit în număr cât mai mare, vremea se anunţă bună, temperaturi pozitive, avem trupe bune, îl avem pe Adi Despot cu Viţa de Vie, îl avem pe Dan Helciug cu Spitalul de Urgenţă, avem, din ce am înţeles, şi artişti locali. Bineînţeles focul de artificii va fi cel puţin la fel de frumos ca cel de anul trecut. Îi invit pe toţi constănţenii să intrăm împreună în noul an şi sper să avem un an cel puţin la fel de bun ca anul 2017”, a afirmat primarul Decebal Făgădău.

Primăria Constanţa a anunţat, joi, printr-un comunicat de presă, că de Revelion, pe scena amenajată în Piaţa Ovidiu vor mai urca pe scenă Mihail şi trupe de dans.

La miezul nopţii, cei prezenţi vor putea admira un spectacol de artificii, care va fi dublat de un show de lasere.

De asemenea, pentru realizarea accesului în condiţii de siguranţă la acest eveniment circulaţia autovehiculelor în zonă va fi restricţionată.

“Primăria municipiului Constanţa recomandă constănţenilor care vor lua parte la evenimentele organizate în zona centrală a oraşului să folosească mijloacele de transport în comun, mijloacele de transport alternative ori să aleagă deplasarea pietonală. În acest fel se vor evita blocajele auto în zona centrală a oraşului”, se arată în comunicat.

Restricţiile de circulaţie se aplică începând din data de 31 decembrie, de la ora 18.00, până pe 1 ianuarie 2018 la ora 2.00.

Intrarea la Revelionul din Piaţa Ovidiu este liberă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.