Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost depus la capela Bellu - Mama jurnalistei și mulți fani au venit să își ia rămas bun

captură TV
Cristina Topescu

Trupul neînsufleţit al jurnalistei Cristina Țopescu, care a fost descoperită decedată duminică seară, a fost la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) la ora 14.00.  Ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Bârzești din București, conform Mediafax.

Citește și: Reacție SURPRIZĂ: ce anunță BMW România după INCIDDENTUL cu tramvaiul din București

 

Detaliile privind incinerarea jurnalistei Cristina Țopescu au fost anunțate de TVR, care, miercuri seară, de la ora 22.30, a programat o ediție specială "In memoriam Cristina Țopescu", un colaj de secvențe ale emisiunilor realizate de Titus Munteanu, precum "Duelul Vedetelor" și celebrele Revelioane ale anilor ‘90, la care cunoscuta jurnalistă a participat, în calitate de vedetă TVR.

Jurnalista Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani, ea fiind găsită duminică seară de polițiști în casa sa din orașul Otopeni.

În prezent, dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Expertiza medico-legală nu a putut fi făcută, din cauza trupului aflat în stare avansată de putrefacție al Cristinei Țopescu, medicii stabilind că este necesară o verificare toxicologică, după ce în stomacul jurnalistei au fost găsite urme de medicamente, au afirmat, pentru MEDIAFAX, surse din anchetă.

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960. A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit Facultatea de Limbi Străine din București.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta "Focus", principala emisiune de știri a televiziunii.

Din 2013 a fost la Antena 3, însă a anunțat că se retrage de la postul de televiziune în 2017, invocând motive personale.

În 1989, jurnalista a încercat să fugă din România și a fost arestată primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.