Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupurile neînsuflețite ale celor nouă români morți în accidentul din Ungaria, aduse în țară

Politia Ungara
accident ungaria

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că trupurile neînsuflețite ale celor nouă români morți în accidentul din Ungaria, în urmă cu câteva zile, au fost aduse în țară, costurile fiind suportate de minister.

"Ministerul Afacerilor Externe informează că, în urma finalizării tuturor procedurilor specifice, trupurile neînsuflețite ale celor nouă cetățeni români decedați în urma accidentului rutier produs în Ungaria, la data de 22 mai 2018 au fost repatriate în cursul zilei de ieri, 26 mai 2018. Acţiunea de repatriere a fost coordonată de Celula de criză a MAE, care și-a continuat neîntrerupt activitatea de la data producerii accidentului până la repatrierea trupurilor neînsuflețite. Cheltuielile aferente au fost suportate de Ministerul Afacerilor Externe din Fondul special de urgență aflat la dispoziția ministerului", se arată în comunicatul transmis de Ministerul de Externe.

Nouă români au murit, marți seara, în urma coliziunii între un microbuz înmatriculat în România şi un camion, în zona Cegledbercel, Ungaria, a comunicat Poliţia din zona Pest.

Victimele accidentului se întorceau din Slovenia, unde au muncit în agricultură. Patru dintre acestea sunt din comuna Mica, iar alte cinci din comuna Bălăușeri, județul Mureș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.