Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trusouri pentru mamele internate în maternitățile din Eparhia Romanului oferite de Asociația de la Hârja

basilica.ro
Asociația de la Hârja cadouri maternitate

Asociația „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja” a oferit marți trusouri mamelor internate în maternitățile din Arhiepiscopia Romanului și Bacăului.

Reprezentanții asociației amintite au oferit daruri atât pentru copii, cât și pentru mame. Dacă mamele au primit flori, bebelușii au primit produse necesare îngrijirii în primele luni de viață, scrie Basilica.ro.

Citește și: George Simion îl pune la punct pe Ludovic Orban: ‘Este ultimul care să vorbească despre excentricități, pentru că el bea în Parlament’

Au fost vizitate secțiile de Neonatologie din spitalele oraşelor Oneşti, Bacău, Moineşti, Roman şi Podu Turcului, în parteneriat cu TZMO Romania.

Personalul medical a receptat cu mult entuziasm inițiativa Asociației „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja”.

Citește și: Florin Cîțu, asigurări de ultimă oră! ‘Vom sărbători Paștele la biserică’

„Felicităm cadrele medicale și de îngrijire pentru munca depusă în fiecare zi de a asista la aceste clipe atât de importante din viaţa unui creştin adevărat”.

„Ne bucurăm că această lună, dedicată mamelor şi copiilor, s-a încheiat în acest mod, în plină primăvară, când toată natura reînvie, iar o dată cu ea, se naşte o nouă speranţă cu fiecare prunc născut”, a declarat părintele Ilarion Mâță, directorul așezământului de la Hârja.

Citește și: Vasile Dîncu: ‘AUR nu are o asemenea forță să scoată atâția oameni în stradă. PSD nu va câștiga din aceste mișcări’

Asociaţia „Sfântul Voievod Ştefan cel Mare – Hârja”

A fost înfiinţată în 11 iunie 2012 şi îşi desfăşoară activitatea în cadrul a doisprezece centre sociale, dintre care trei sunt acreditate și licențiate: Centrul rezidențial pentru îngrijirea persoanelor vârstnice; Serviciul de îngrijire la domiciliu persoane vârstnice; Centrul de zi pentru copii „Sf. Dionisie Exiguul”, acreditate pentru asigurarea îngrijirilor psiho-socio-medicale, de recuperare și de petrecere a timpului liber.

Citește și: Aurelian Pavelescu: ‘Trăim azi o nouă cruciadă a copiilor, aici, în România, sub ochii noștri: revolta împotriva regimului Iohannis’

La aceste servicii licențiate se adaugă nouă centre de zi pentru copii și tineri, dezvoltate în parteneriat cu instituțiile de învățământ din zonele limitrofe cu scopul diversificării activităților de petrecere a timpului liber, realizării schimbului intergenerațional și susținerii copiilor din medii defavorizate și cu potențial intelectual.

Citește și: Ludovic Orban: ‘Mă bucur că a crescut semnificativ numărul persoanelor care vor să se vaccineze. Tuturor le recomand să se vaccineze’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.