Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trustul INTACT reacționează după ce a pierdul procesul cu RCS&RDS

intact

Trustul Intact va face recurs la decizia Curţii de Apel Bucureşti, decizie prin care trebuie să plătească RCS&RDS peste un milion de euro „despăgubiri pentru prejudiciul moral“, în urma unei campanii de denigrare din 2012.

„Intact Media Group a luat cunoştinţă de soluţia Instanţei de apel în dosarul nr. 42354/3/2012 având ca obiect cererea RCS & RDS formulată împotriva Antena TV Group S.A., Antena 3 S.A. şi Global Media Solutions S.R.L şi anunţă că va înainta recurs în termenul legal de 15 zile.

Eventualele sume de plată, în cazul în care instanţa va decide final asupra acestora, vor fi determinate şi în funcţie de soluţiile asupra altor litigii dintre cele două companii. În aceste cazuri, Antena Group solicită RCS- RDS despăgubiri estimate a depaşit substanţial suma de 5.000.000 lei, având ca obiect scoaterea abuzivă din grila de programe a posturilor GSP TV şi Antena 2”, au precizat reprezentanții grupului de media.

Săptămâna trecută, Curtea de Apel București a decis că mai multe societăți ale grupului Intact trebuie să plătească cinci milioane de lei RCS&RDS, suma reprezentând „despăgubiri pentru prejudiciu moral”.

În plus, instanța îi obligă pe pârâți ca, după ce decizia rămâne irevocabilă, aceasta să fie difuzate pe post timp de o lună, sub formă de știre și de croll, din oră în oră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.