Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul echipei ŢSKA Moscova a murit din cauza coronavirusului, deși avea doar 44 de ani

Los Angeles Times
coronavirus

Medicul echipei de baschet ŢSKA Moscova, Roman Abjelilov, a încetat din viaţă sâmbătă, în capitala Rusiei, la vârsta de 44 ani, decesul său fiind provocat de noul coronavirus, a anunţat clubul rus pe reţelele de socializare, informează EFE.

Abjelilov, tatăl a doi copii, fusese internat într-un spital moscovit la începutul acestei luni, însă nu a putut face faţă maladiei care a ucis deja peste 300.000 de persoane în întreaga lume, scrie agerpres.ro.

Citește și: Scandalul de proporții care zguduie Poliția Română din temelii! Apel către Traian Berbeceanu și Marcel Vela

"Astăzi a murit bunul nostru prieten, coleg, medic excelent şi extraordinar om de familie Roman Abjelilov. El a luptat cu disperare, dar nu a putut face faţă complicaţiilor cauzate de infecţia cu coronavirus", a precizat ŢSKA Moscova într-un comunicat.

Conducerea Euroligii masculine de baschet, cea mai importantă competiţie continentală intercluburi, a transmis "cele mai profunde condoleanţe familiei ŢSKA" în urma decesului lui Roman Abjelilov.

Citește și: Lider politic, critici dure la adresa lui Paleologu și CTP după ce aceștia au reacționat împotriva protestatarilor din Piața Victoriei

Spaniolul Sergio Rodríguez, care a evoluat la ŢSKA în sezonul trecut, a regretat, de asemenea, această pierdere: "Odihneşte-te în pace Roma. Nu vom uita niciodată bunătatea şi afecţiunea ta. Condoleanţele mele familiei, soţiei, copiilor şi întregii familii ŢSKA ', a scris baschetbalistul iberic pe o reţea de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.