Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă, acuzaţii grave la adresa ministrului Sănătăţii în cazul Colectiv

chirila

Tudor Chirilă spune că este mai mult decât evident că Nicolae Bănicioiu a dat ordin spitalelor să afirme că se descurcă în criza victimelor incendiului din Colectiv, cântăreţul precizând că la fel de gravă este şi atitudinea managerilor de spitale care au consimţit să facă parte din acest joc odios.

"Este mai mult decât evident că Bănicioiu a dat ordin spitalelor să afirme că se descurcă în criza celor arşi. Este mai mult decât evident că soarta unor oameni a fost batjocorită pentru un gest de PR. Însă la fel de gravă mi se pare atitudinea managerilor de spitale care au consimţit să facă parte din acest joc odios (...) În comentarii mi se spune că cei în stare critică ar fi murit oricum. Dar eu întreb: ce facem cu cei în stare gravă care au ajuns sau riscă să ajungă în stare critică doar pentru că ministerul spune că ne descurcăm?", a scris Tudor Chirilă, sâmbătă, pe contul său de Facebook.

El a transmis şi "un gând bun pentru medicii care în aceste circumstanţe nefavorabile au făcut şi fac tot posibilul pentru a salva vieţi".

Vezi şi: Tarile care se implica in ajutarea victimelor de la Colectiv. Anunt important al premierului

Pe de altă parte, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat sâmbătă că are să îşi reproşeze 'foarte multe, la fel ca toţi cei care trebuiau să facă foarte multe lucruri pentru sistemul de sănătate românesc' şi a precizat că el nu a spus 'niciun moment' că nu este nevoie de ajutor.

În urma incendiului din clubul Colectiv, din 30 octombrie, şi-au pierdut viaţa 39 de persoane, dintre care şapte au decedat sâmbătă, cinci în spitale din Capitală şi două în Olanda, unde au fost transferate. În spitalele din Bucureşti mai sunt internate 106 persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, din care 47 în stare gravă şi critică.

Vezi şi: Ministrul Sănătăţii, despre tragedia Colectiv: 'Am să-mi reproşez foarte multe'

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.