Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă, apel disperat către protestatari, în urma scandalului din Parlament: 'Vor să pună justiția cu botul pe labe'

tudor chirila

Tudor Chirilă îi cheamă pe români în stradă la proteste, după ce PSD a votat modificări la Legile Justiției fără ca acestea să fie dezbătute în Parlament.

"Va dati seama ce urgenta este daca se voteaza noaptea pe banda rulanta amendamente care NU SE DEZBAT? Protestele nu trebuie sa aiba loc duminica, ci maine si vineri pana nu e prea tarziu.

Citește și: Un fost ministru cheamă lumea ÎN STRADĂ la noi proteste de AMPLOARE: 'O gaşcă de golani cu gura mare care călăresc ţara asta. Ciordache face din nou ce ştie'

PS.

Pentru cei cărora inca nu le este clar, exista si acum dispoziții care reglementează raspunderea materiala a magistratilor.
Lg 303/2004, art. 96 alin. 7 - statul se poate îndrepta cu o acţiune în despăgubiri împotriva judecătorului sau procurorului care, cu rea-credinţă sau gravă neglijenţă, a săvârşit eroarea judiciară cauzatoare de prejudicii.

Deci e clar si limpede ca lumina zilei ca vor sa puna justitia cu botul pe labe. Si au ajuns din nou sa o faca NOAPTEA CA HOTII!!!!", a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.