Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă e făcut praf de un celebru solist din România: "Râsul curcilor, dragi tineri!"

tudor chirila

Adrian Pleșca, Artanu de la Timpuri Noi, a postat pe pagina sa de Facebook un articol de pe Kamikaze în care se aduc critici emisiunii Vocea României. De asemenea, nici descrierea postării sale nu este lipsită de critici, acesta neavând prea multe cuvinte de laudă despre unul dintre membrii juriului, Tudor Chirilă.

"NUUUU, NUUUU, NUUUUUU!

nu există ardoare, pasiune, ingenuitate, încredere, etc,etc,etc ka la 20 de ani sau «variante»...

Și nu există dorință mai mare decât să-i arăți lu' Loredana, (fată sau băiat), dacă 'i place cumva să te ia și pe tine în «zborul» ei.

Toți tinerii visează))))))))!

Doctorate și masterate sunt și în cultura pop))))))))))!

Ce bine e să amesteci «după ureche» cu «academism»))))))))))!

Râsul curcilor dragi tineri!!!!", se arată în descrierea postării lui Artanu.

Citește și: O prezentatoare de la România TV a fost AMENINȚATĂ cu MOARTEA: Interlopii sunt implicați / FOTO

În articolul de pe Kamikaze se explică faptul că problema emisiunii Vocea României, difuzată pe canalul de televiziune ProTV, este faptul că nu se promovează amatori, ci nume consacrate deja, cântăreți cu experiență, care nu sunt la primul contact cu scena.

De altfel, se mai arată că mulți dintre concurenții acestei emisiuni televizate sunt deja cântăreți profesioniști, cu experiență, motiv pentru care competiția nu este una corectă.

Citește și: A ieșit GOALĂ din saună ca să prindă hoțul / VIDEO

"Știți care e problema de fapt? La Vocea României, evident, că am înțeles că ar mai fi ceva asemănător pe Antena 1 la care nu se uită nimeni. Emisiunea asta ar trebui să fie cu si despre amatori. Problema nu e că sunt trupe de liceu care cântă “Highway to hell”, ci că apar pe scena voastră, la Voce, cântăreți profesioniști care vor premiul cel mare. Ce șanse are o fată care cântă doar sâmbăta seara la karaoke în fața backing vocalist-ului de la Mandinga? Oare Bodo de la Proconsul n-are nevoie de suta aia de mii? L-ați accepta pe scenă ca participant? Dacă nu, de ce nu? Ar trebui promovate în primul rând vocile care cântă doar în duș, nu Andree, Ine, Mandingi sau mai stiu eu ce alte nume consacrate deja. Și atunci, dacă ați proceda așa, v-ați da seama că o trupă de coveruri nu e chiar dracul cel mai negru. În fond, vrei să asculți un Traistariu în original sau un cover bine făcut de-al lui Zeppelin?", se arată în articol.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.