Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă, mesaj pentru Guvern, pe o temă sensibilă: Asta ne privește pe toți!

captura youtube
Tudor Chirila

Artistul Tudor Chirilă sprijină campania ”Salvați Copiii”, cei care luptă împotriva abandonului școlar. Chirilă trage un semnal de alarmă și către Guvern, arătând faptul că autoritățile nu sunt foarte preocupate de această problemă.

Citește și: Noua tulpină Covid, prezentă deja în România? Valeriu Gheorghiță nu exclude posibilitatea: 'Nu știm, dar orice este posibil' - VIDEO

”Abandonul scolar este o lupta care ne cam priveste pe toti. In afara faptului ca educatia te poate salva ca individ si te ajuta sa-ti iei destinul in maini, lipsa ei nu distruge doar indivizi, ci si natiuni. Natiunile care performeaza la capitolul educatie sunt si cele in care nivelul de trai e ridicat. E atat de simplu.

Mi se pare importanta campania Salvati Copiii care aduce in fata povestile miilor de copii pe care nu prea ne face placere sa le citim de Craciun. E confortabil sa nu privim dincolo de gardul familiei noastre, pentru ca nu se vad lucruri bune. Dar copiii astia exista si au drepul la educatie la fel ca toti ceilalti, mai privilegiati. Si asa cum statul roman nu face spitale si se ocupa de asta fetele de la Daruieste Viata si multi altii, tot asa abandonul scolar nu pare sa priveasca Ministerul Educatiei, ci mai degraba niste ong-uri care incearca sa schimbe de la firul ierbii. Astazi, Salvati Copiii Romania. Pentru ca da, nu sunt singurii.”, scrie Tudor Chirilă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.