Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă nu-i iartă pe politicienii ipocriți de 1 Decembrie! Atac la Iohannis și Ciucă: 'Mi-e greu să mă bucur când știu cine urcă azi în tribună'

Tudor Chirilă

Tudor Chirilă nu le transmite „La mulți ani” de 1 Decembrie tuturor românilor! El se arată deranjat de clasa politică actuală, care „confiscă zilnic dezbaterea despre România”.

„Mi-e greu sa ma bucur de ziua nationala. Mi-e greu sa ma bucur cand vad cum si de catre cine sunt folosite valorile si simbolurile care se aduna sub numele de patriotism. Mi-e greu sa ma bucur cand stiu cine confisca zilnic dezbaterea despre Romania si cine urca azi in tribuna prin fata careia se va desfasura parada militara. Dar nu mi-e greu sa sper ca la un moment dat, oamenii buni din tara asta, cei care isi fac treaba si care imping cu adevarat Romania inainte vor avea un cuvant de spus. Acelor oameni vreau sa le spun La multi ani, Romania! Ei exista inca, chiar daca zgomotul asurzitor acopera deocamdata vocile lor. Ei exista.

Un copil langa mine: noi toti facem meditatii si ne plictisim la scoala”, a transmis Chirilă, pe pagina sa de Facebook.

La parada de 1 Decembrie din București au participat președintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă, dar și alți reprezentanți ai statului român.

Chirilă nu a fost singurul artist care a fost dezamăgit de 1 Decembrie. Și actorul Marius Manole a avut un mesaj similar (mai multe aici: Actorul Marius Manole stârnește o nouă controversă, fix de 1 Decembrie: 'E 1 decembrie. N-am niciun sentiment').

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.