Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Gheorghe, declarație surprinzătoare despre Klaus Iohannis / VIDEO

tudor gheorghe

Tudor Gheorghe (69 de ani) a declarat că românii au fost martorii unei mari manipulări în timpul alegerilor prezidenţiale 2014 şi „au dat peste un preşedinte care chinuie limba română“, precizând totuşi că are toată stima pentru preşedintele ales Klaus Iohannis, deşi în campania electorală l-a susţinut pe candidatul PSD, Victor Ponta.

„În general, românii spun ce aud că li se spune. Eu umblu prin toată ţara, mă întâlnesc cu tot felul de oameni, la toate nivelele . Senzaţia mea este puţin altfel…Nu-i niciun fel de revoluţie. Probabil o să ne dăm seama de ce s-a întâmplat şi cât de senzaţională a fost manipularea asta..Pentru că a fost o manipulare…Am toată stima pentru dl. Iohannis„, a spus el.
Tudor Gheorghe s-a dezlănţuit la adresa preşedintelui Băsescu, despre care a spus că vorbeşte „o englezã de vaporean, care acostează la Amsterdam şi ştie să întrebe unde e strada aia cu felinare roşii. Ce blestem pe noi, să avem un preşedinte care chinuie limba engleză şi acum dăm de unul care chinuie limba română?”, a completat Tudor Gheorghe.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.