Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader contratacă după criticile la adresa ordonanţei pe completuri: Atac la Livia Stanciu şi Cristina Tarcea

Inquam Photos/ Octav Ganea
Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei lansează un contraatac după criticile la adresa ordonanţei anunţate duminică seara, prin care ar urma să li se ofere dreptul de a depune contestaţie în anulare toţi cei implicaţi în procese la completurile de 5 judecători de la ÎCCJ din perioada 2014-2018.  Tudorel Toader consideră că ar trebui analizată şi sursa problemelor: faptul că şefii ÎCCJ au încălcat legea.

"Cred că atenţia dumneavostră ar trebui să se îndrepte cel puţin în egală măsură şi spre cei care au generat aceast incident neplăcut. Adică cei care, nerespectând prevederile legii, au constituit completurile nelegal", a declarat Tudorel Toader.

CITEȘTE ȘI: Cum scapi de durerea de cap în 30 de secunde. FĂRĂ PASTILE!

Ministrul Justiției Tudorel Toader a anunța duminică faptul că ministerul a pregătit o ordonanță de urgență pentru repunerea în termen a celor condamnați de complete nelegal constituite.

"Am pregătit un proiect de ordonanță de urgență pentru repunerea în termen a celor condamnați de complete nelegal constituite. Vom putea face contestație în anulare, iar instanța în complet legal îi va judeca, iar dacă sunt vinovați vor plăti", a declarat ministrul Justiției, la România Tv.

Întrebat când va fi emisă ordonanța, Toader a menționat: "OUG e pregătită. Nu decid eu momentul. Eu propun, soluția, eu am făcut draftul, doamna prim-ministru va decide. Eu cred că în cel mai scurt timp posibil".

CITEȘTE ȘI: Top 10 cele mai NOCIVE mezeluri din magazin .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.